Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7810463675

BEITRAG ZUR UNTERSCHEIDUNG VON GAERUNGSESSIG UND SYNTHETISCHEM ESSIG DURCH DIE BESTIMMUNG DER SPEZIFISCHEN 3H-RADIOAKTIVITAET.

Other title
CONTRIBUTION A LA DIFFERENCIATION DES VINAIGRES OBTENUS PAR FERMENTATION OU SYNTHESE PAR LE DOSAGE DE LA RADIOACTIVITE 3H SPECIFIQUE (fr)
Author
SCHMID ER; FOGY I; KENNDLER E
INST. ANAL. CHEM., UNIV., A-1090 WIEN, OESTERR.
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 166; NO 4; PP. 221-224; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VINAIGRE CONTROLE QUALITE METHODE RADIOISOTOPIQUE IDENTIFICATION SPECIFIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
VINEGAR QUALITY CONTROL SPECIFIC IDENTIFICATION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7810463675

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web