Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7850012735

SPEZIELLE GAERUNGSNEBENPRODUKTE UND IHRE BEEINGLUSSUNG IM BRAUEREIBETRIEB.

Other title
PRODUITS DE FERMENTATION SECONDAIRES PARTICULIERS ET LEUR ACTION EN BRASSERIE (fr)
Author
JAGER P
Source
MITT. VERSUCHSSTN GAERUNGSGEWERBE WIEN; OESTERR.; DA. 1977; VOL. 31; NO 5-6; PP. 60-63; BIBL. 15 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
BIERE ALIMENT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE METABOLISME LEVURE BRASSERIE DICETONE MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
BEER FOOD FOOD TECHNOLOGY METABOLISM BREWER YEAST DIKETONE MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7850012735

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web