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CARACTERISTIQUES PHYSICO-CHIMIQUES DES MELANGES LIPIDE-SOLVANT ORGANIQUE D'INTERET POUR L'EXTRACTION DES HUILES VEGETALES ET LEURS TRANSFORMATIONS SUR MISCELLA. ETUDES SUR LA TENSION SUPERFICIELLE, LA DENSITE ET LA VISCOSITE DES MELANGES DE L'ACIDE LAURIQUE, L'ACIDE OLEIQUE OU L'HUILE D'OLIVE VIERGE AVEC L'HEXANE OU LE CYCLOHEXANE.

Author
FLORES LUQUE V; GOMEZ HERRERA C
DEP. QUIM. TEC., FAC. CIENC. CADIZ
Source
REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1977; VOL. 24; NO 8-9; PP. 433-438; BIBL. 33 REF.
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
CORPS GRAS VEGETAL FABRICATION EXTRACTION PAR SOLVANT MISCELLA PROPRIETE PHYSIQUE PROPRIETE MECANIQUE PROPRIETE RHEOLOGIQUE VISCOSITE PROPRIETE SURFACE DENSITE TENSION SUPERFICIELLE HUILE OLIVE ACIDE GRAS HEXANE CYCLOHEXANE LAURIQUE ACIDE OLEIQUE ACIDE CORPS GRAS OLIVE HUILE INDUSTRIE CHIMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
VEGETABLE FAT MISCELLA PHYSICAL PROPERTIES MECHANICAL PROPERTIES RHEOLOGICAL PROPERTIES VISCOSITY SURFACE PROPERTIES SURFACE TENSION OLIVE OIL FATTY ACIDS HEXANE CYCLOHEXANE LAURIC ACID OLEIC ACID FAT BODY CHEMICAL INDUSTRY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
INDUSTRIA QUIMICA TECNOLOGIA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D07 Chemical engineering

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries Chemical engineering
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7860116237

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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