Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7860132005

ETUDE SUR LES HUILES CHAUFFEES. III. CONSTITUTION CHIMIQUE DES PRODUITS D'ALTERATION THERMOOXYDATIVE.

Author
NAUDET M
LAB. NATL. MATIERES GRASSES-I.T.E.R.G., UNIV. AIX-MARSEILLE, 13331 MARSEILLE CEDEX 3
Source
REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1977; VOL. 24; NO 10; PP. 489-492; ABS. ANGL. ALLEM. ESP.; BIBL. 9 REF.
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
CORPS GRAS DEGRADATION THERMOOXYDANTE CHAUFFAGE PRODUIT REACTION HUILE CUISSON COMPOSITION CHIMIQUE ALTERATION OXYDATION INDUSTRIE CHIMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FAT BODY THERMOOXIDATIVE DEGRADATION HEATING REACTION PRODUCT OIL CHEMICAL COMPOSITION CHEMICAL INDUSTRY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
INDUSTRIA QUIMICA TECNOLOGIA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D07 Chemical engineering

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries Chemical engineering
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7860132005

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web