Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7860365061

STAERKECITRATE. PRODUKTION UND ANWENDUNGSTECHNISCHE EIGENSCHAFTEN.

Other title
CITRATE D'AMIDON. PRODUCTION ET UTILISATION (fr)
Author
KLAUSHOFER H; BERGHOFER E; STEYRER W
INST. LEBENSMITTELTECHNOL., UNIV. BODENKULT., A-1190 WIEN OESTERR.
Source
STARCH; GERM.; DA. 1978; VOL. 30; NO 2; PP. 47-51; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
AMIDON MODIFICATION CHIMIQUE ESTERIFICATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE CITRIQUE ACIDE AMIDON CITRATE POLYMERES CHIMIE MACROMOLECULAIRE
Keyword (en)
STARCH CHEMICAL MODIFICATION ESTERIFICATION FOOD TECHNOLOGY CITRIC ACID POLYMERS MACROMOLECULAR CHEMISTRY
Keyword (es)
POLIMEROS QUIMICA MACROMOLECULAR
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D09 Physicochemistry of polymers

Discipline
Physical chemistry of polymers
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7860365061

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web