Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7860374933

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE VERAENDERUNGEN DER OXIDATIONSSTABILITAET VON SONNENBLUMENOEL, SCHWEINESCHMALZ UND BUTTER UNTER EINFLUSS VON GAMMASTRAHLUNG.

Other title
ETUDE DE LA VARIATION DE LA STABILITE A L'OXYDATION DE L'HUILE DE TOURNESOL DE LA GRAISSE DE PORC ET DU BEURRE SOUS L'INFLUENCE D'UN RAYONNEMENT GAMMA (fr)
Author
IVANOV SA; STAMATOV SD
PLOVDIVER UNIV. P. HILENDARSKI, LEHRSTUHL CHEM. TECHNOL., 4000 PLOVDIV, BULG.
Source
SEIFEN OELE FETTE WASCHSE CHEM.-TECH. INDUSTR. KOSMET. U. AEROSOLE. VERPACK. U. TRANSP.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 104; NO 6; PP. 151-153; ABS. ANGL.; BIBL. 7 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
CORPS GRAS VEGETAL HUILE TOURNESOL SAINDOUX BEURRE OXYDATION RAYONNEMENT GAMMA CORPS GRAS ANIMAL REACTION CHIMIQUE INFLUENCE DE TOURNESOL HUILE ALTERATION OXYDATION IRRADIATION CORPS GRAS INDUSTRIE CHIMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
VEGETABLE FAT SUNFLOWER OIL LARD BUTTER OXIDATION GAMMA RAYS ANIMAL FAT CHEMICAL REACTION IRRADIATION FAT BODY CHEMICAL INDUSTRY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
INDUSTRIA QUIMICA TECNOLOGIA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D07 Chemical engineering

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries Chemical engineering
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7860374933

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web