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DIE OPTIMIERUNG DER ENERGIEWIRTSCHAFT IN DER ZUCKERFABRIK. 1.

Other title
THE ENERGY MANAGEMENT OPTIMIZATION IN A SUGAR FACTORY (en)
L'OPTIMISATION DE LA GESTION DE L'ENERGIE DANS UNE FABRIQUE DE SUCRE (fr)
Author
CHRISTODOULOU P
Source
Z. ZUCKERINDUSTR.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 27; NO 7; PP. 441-446; ABS. ANGL. FR. ESP.; BIBL. 32 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
CONSERVATION ENERGIE INDUSTRIE ALIMENTAIRE SUCRE CONSOMMATION ENERGIE VAPEUR INDUSTRIELLE DIMINUTION OPTIMISATION PRODUCTION FABRIQUE SUCRE ENERGIE
Keyword (en)
ENERGY CONSERVATION FOOD INDUSTRY CARBOHYDRATES ENERGY CONSUMPTION PROCESS STEAM DECREASE OPTIMIZATION PRODUCTION ENERGY
Keyword (es)
ENERGIA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D06 Energy

Discipline
Energy
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7870149150

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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