Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910016854

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN ZUR FRUCHTQUALITAET BEI SUESSKIRSCHEN. I. UNTERSUCHUNGEN AN EINEM BIOTOPOLOGISCHEN MODELL UEBER DIE URSACHEN DES PLATZENS BEI SUESSKIRCHEN.

Other title
RECHERCHES SUR LA QUALITE DES CERISES. I. RECHERCHES, D'APRES UN MODELE BIOTOPOLOGIQUE, DES CAUSES DE L'ECLATEMENT DES CERISES (fr)
Author
KRAMER S; MOUSTAFA ABD'EL HAMED FAHMY MOHAMED
SEKT. GARTENBAU HUMBOLDT-UNIV. BERLIN
Source
ARCH. GARTENBAU; DDR; DA. 1978; VOL. 26; NO 3; PP. 141-157; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 13 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
CERISE QUALITE ALTERATION FRUIT MODELE MATHEMATIQUE CERISIER CULTURE FRUITIERE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CHERRY QUALITY ALTERATION FRUIT MATHEMATICAL MODELS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910016854

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web