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ABHAENGIGKEIT QUALITAETSBEEINFLUSSENDER PFLANZLICHER N-HALTIGER INHALTSSTOFFE VON DER DUENGUNGSINTENSITAET.

Other title
LES COMPOSES AZOTES CONSTITUTIFS DE LA QUALITE DES VEGETAUX EN RELATION AVEC L'INTENSITE DE LA FERTILISATION (fr)
Author
DRESSEL J
BASF A.G., POSTFACH 220, D-6703 LIMBURGERHOF
Source
LANDWIRTSCH. FORSCH., SONDERH.; DEU; DA. 1977; VOL. 33; NO 2; PP. 326-334; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1 P. 1/2; (VDLUFA-KONGR. 88. VORTR.; OLDENBURG; 1976)
Document type
Conference Paper
Language
German
Keyword (fr)
LEGUME CEREALE COMPOSITION CHIMIQUE FERTILISATION AZOTEE NITROSAMINE NITROSO DERIVE AMINE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
VEGETABLE CEREAL CHEMICAL COMPOSITION NITROGEN FERTILIZATION NITROSAMINE AMINE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910016858

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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