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BEITRAG ZUR FRAGE DER BRUCHFESTIGKEITSMESSUNGEN AN HUEHHEREIERN.

Other title
CONTRIBUTION A L'ETUDE DE LA MESURE DE L'APTITUDE A LA CASSURE DES OEUFS (fr)
Author
EHINGER F
LEHRSTUHL KLEINTIERZUCHT, UNIV. HOHENHEIM, POSTFACH 106, 7000 STUTTGART 70
Source
ARCH. GEFLUEGELKDE; DEU; DA. 1978; VOL. 42; NO 3; PP. 99-105; ABS. ANGL. FR. RUSSE; BIBL. 14 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
OEUF COQUILLE PROPRIETE PHYSIQUE GENIE INDUSTRIEL ALIMENTAIRE MATERIEL MESURE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PHYSICAL PROPERTIES FOOD ENGINEERING EQUIPMENT MEASUREMENT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910039210

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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