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UNTERSUCHUNGEN UEBER MASTLEISTUNG, SCHLACHTKOIPERWERT UND GEWEBEBESCHAFFENHEIT BEIM SCHWEIN. II. FLEISCHBESCHAFFENHEIT. VERGLEICH DER VERSUCHSGRUPPEN

Other title
ETUDE DES PERFORMANCES D'ENGRAISSEMENT, LA VALEUR DE LA CARCASSE ET LES CARACTERISTIQUES DES TISSUS CHEZ LE PORC. II. QUALITE DE LA VIANDE. COMPARAISON ENTRE GROUPES EXPERIMENTAUX (fr)
Author
SCHEPER J; SCHOEN L; POTTHAST K; HAMM R; PFLEIDERER UE
BUNDESANSTALT FLEISCHFORSCHUNG, KULMBACH 8650, DEU
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1978; VOL. 58; NO 8; PP. 1339-1344; BIBL. 1 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PORC VIANDE CARCASSE JAMBON PROPRIETE CHIMIQUE PROPRIETE PHYSIQUE QUALITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PIG MEAT CARCASS HAM CHEMICAL PROPERTIES PHYSICAL PROPERTIES QUALITY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910081185

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