Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910082833

ZUR ANALYTISCHEN BEURTEILUNG OSTERREISCHISCHER WEINE DES JAHRGANGES 1976. III. GLYCERIN- UND GLUCONSAEUREGEHALT IN MOSTEN UND WEINEN AUS EDELFAULEM UND ANGEFAULTEM TRAUBENMATERIAL

Other title
DE L'ANALYSE ET APPRECIATION DES VINS AUTRICHIENS DE L'ANNEE 1976. III. TENEUR EN GLYCERINE ET ACIDE GLUCONIQUE DES MOUTS ET IONS OBTENUS A PARTIR DE RAISINS ATTEINTS DE POURRITURE ET DE POURRITURE NOBLE (fr)
Author
KAIN W; REICHEL G; MAYR E
LANDW.-CHEM. BUNDESVERSUCHANSTALT, A-1020 WIEN, AUT
Source
MITT. KLOSTERNEUBURG; AUT; DA. 1978; VOL. 28; NO 3-4; PP. 93-97; ABS. ENG/FRE; BIBL. 9 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN AUTRICHE LIPIDE GLUCIDE RAISIN ALTERATION RAISIN MOUT COMPOSITION CHIMIQUE DOSAGE GLYCERINE ACIDE GLUCONIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WINE AUSTRIA LIPIDS SUGARS GRAPE ALTERATION CHEMICAL COMPOSITION ANALYTICAL DETERMINATION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910082833

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web