Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910088714

Export

Selection :

SLEDOVANI OXIDACE POTRAVIN A JEJICH CITLIVOSTI VUCI KYSLIKU MANOMETRICKOU METODOU

Other title
APPLICATION DES METHODES MANOMETRIQUES DANS L'ETUDE DES PROCEDES D'OXYDATION ET DE RESISTANCE A L'OXYGENE DES PRODUITS ALIMENTAIRES (fr)
Author
CURDA D; SAFROVA J
VYSOKA SKOLA CHEM.-TECHNOL., PRAHA, CSK
Source
PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1978; VOL. 29; NO 8; PP. 475-477; BIBL. 3 REF.
Document type
Article
Language
Czech
Keyword (fr)
PRODUIT ALIMENTAIRE OXYDATION OXYGENE MANOMETRIE METHODOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOODSTUFF OXIDATION OXYGEN MANOMETRY METHODS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910088714

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web