Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910104615

Export

Selection :

VLIV PORAZKOVE HMOTNOSTI NA JATECNOU HODNOTU PRASAT A CHEMICKE SLOZENI MASA

Other title
EFFET DU POIDS A L'ABATTAGE SUR LA QUALITE A L'ABATTAGE DES PORCS ET SUR LA COMPOSITION CHIMIQUE DE LA VIANDE (fr)
Author
KOPECKY O; ZIDOVA M; ADAM L
VYZKUMNY USTAV CHOV PRASAT, KOSTELEC NAD ORLICT 51741, CSK
Source
ZIVOC. VYROBA; CSK; DA. 1978; VOL. 23; NO 9; PP. 677-683; ABS. RUS/ENG/GER; BIBL. 19 REF.
Document type
Article
Language
Czech
Keyword (fr)
PORC VIANDE COMPOSITION CHIMIQUE ABATTAGE QUALITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PIG MEAT CHEMICAL COMPOSITION QUALITY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910104615

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web