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VYROBA A POUZITI NEKTERYCH VONNYCH A CHUTOVYCH LATEK PRO POTRAVINARSKY PRUMYSL

Other title
PRODUCTION DE QUELQUES AROMATISANTS ET EPICES; APPLICATION DANS L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE (fr)
Author
VONASEK F
ASTRID N.P., PRAHA, CSK
Source
PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1978; VOL. 29; NO 10; PP. 591-592; BIBL. 11 REF.
Document type
Article
Language
Czech
Keyword (fr)
AROMATISANT EPICE ADDITIF ALIMENTAIRE INDUSTRIE ALIMENTAIRE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FLAVOURING AGENT SPICE FOOD ADDITIVE FOOD INDUSTRY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910115452

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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