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VYVOJOVE TENDENCE MERICI TECHNIKY PRO FYZIKALNI POCHODY PRI TEMPOVANI KAKAOVEHO MASLA A TMAVYCH COKOLADOVYCH HMOT

Other title
TENDANCES AUX MESURES DES CARACTERISTIQUES PHYSIQUES LORS DU TREMPAGE DU BEURRE DE CACAO ET DU CHOCOLAT (fr)
Author
LOSER U; TSCHEUSCHNER HD
TECH. UNIV., DRAZDANY, DDR
Source
PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1978; VOL. 29; NO 11; PP. 639-642; ABS. ENG/RUS; BIBL. 6 REF.
Document type
Article
Language
Czech
Keyword (fr)
CACAO BEURRE CHOCOLAT PROPRIETE PHYSIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CHOCOLATE PHYSICAL PROPERTIES FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910151923

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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