Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910151924

Export

Selection :

NEKTERE MOZNOSTI APLIKACE REOLOGICKYCH METOD PRI KVALITATIVNIM HODNOCENI POTRAVIN

Other title
APPLICATION DES METHODES RHEOLOGIQUES POUR L'ANALYSE QUANTITATIVE DES ALIMENTS (fr)
Author
CELBA J
VYZKUMNY USTAV PROTRAVINARSKEHO PRUMYSLU, PRAHA, CSK
Source
PRUMYSL POTRAVIN; CSK; DA. 1978; VOL. 29; NO 11; PP. 635-638
Document type
Article
Language
Czech
Keyword (fr)
PRODUIT ALIMENTAIRE PROPRIETE RHEOLOGIQUE DOSAGE QUALITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOODSTUFF RHEOLOGICAL PROPERTIES ANALYTICAL DETERMINATION QUALITY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910151924

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web