Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910164585

UNTERSUCHUNGEN ZUR BESTIMMUNG DES FUTTERWERTES UND DER UND DER UNSCHAEDLICHKEIT VON FERMOSINR-FUTTERHEFE

Other title
ETUDE DE LA DETERMINATION DE LA VALEUR NUTRITIVE ET DE LA NON-NOCIVITE DE LA LEVURE ALIMENTAIRE "FERMOSIN" (fr)
Author
POKROWSKI AA; LAUBE W; AKSJUK IN; HENK G; USCHAKOWA TM; HERRMANN U
MED. AKAD. WISSENSCHAFTEN UD. S.S.R. INST. ERNAEHRUNG, MOSKAU, SUN
Source
CHEM. TECH.; DDR; DA. 1978; VOL. 30; NO 7; PP. 368-371; BIBL. 4 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PROTEINE LEVURE VALEUR NUTRITIVE CONTROLE QUALITE FERMOSIN TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PROTEINS YEAST NUTRITIVE VALUE QUALITY CONTROL FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910164585

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web