Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910179924

KOCHSALZ UND KOCHSALZERSATZMITTEL AUS DER SICHT DES CHEMIKERS

Other title
POINT DE VUE DU CHIMISTE SUR LE SEL ET LES SUCCEDANES DU CHLORURE DE SODIUM (fr)
Author
KLEIN WISENBERG AV
MED. UNIVERSITAETSKLIN. FREIBURG, 7800 FREIBURG, DEU
Source
AKTUELLE ERNAEHR.-MED. KLIN. PRAXIS; DEU; DA. 1978; VOL. 3; NO 3; PP. 101-104; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SEL QUALITE SEL SUCCEDANE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SALT QUALITY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910179924

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web