Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910316097

HITZESTABILITAET UND LAGERSTABILITAET VON NATURGEWUERZEN, GEWUERZEXTRAKTEN UND WUERZSTOFFEN IN FLEISCH-SOSSE-GERICHTEN UND WURSTKONSERVEN. I. HITZESTABILITAET

Other title
STABILITE A LA CHALEUR ET A L'ENTREPOSAGE D'EPICES, EXTRAIT D'EPICES ET SUBSTANCES CONDIMENTAIRES DANS DES PREPARATIONS DE VIANDES EN SAUCE ET SAUCISSES EN CONSERVE. I. STABILITE A LA CHALEUR (fr)
Author
TANDLER K; HANNE H; POLLEIN H
INST. TECHNOL. KULMBACH 8650, DEU
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1978; VOL. 58; NO 7; PP. 1107-1117; ABS. ENG; BIBL. 12 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE PRODUIT CHARCUTERIE PLAT CUISINE ALTERATION QUALITE EPICE CONDIMENT TRAITEMENT PHYSIQUE TRAITEMENT THERMIQUE STABILITE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT PORK PRODUCT READY TO EAT MEAL ALTERATION QUALITY SPICE SEASONINGS PHYSICAL DRESSING HEAT TREATMENT STABILITY MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910316097

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web