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STANDARDISIERUNG EINES BACKVERSUCHES FUER ROGGENSCHROTBROT

Other title
NORMALISATION D'UN ESSAI DE PANIFICATION POUR LE PAIN DE SEIGLE COMPLET (fr)
Author
SEIBEL W; BRUMMER JM; STEPHAN H
DETMOLD, DEU
Source
GETREIDE MEHL BROT; DEU; DA. 1978; VOL. 32; NO 9; PP. 245-248; BIBL. 16 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PAIN SEIGLE TECHNOLOGIE PANIFICATION ESSAI TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
RYE BREAD TECHNOLOGY BREAD MAKING TEST FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910316108

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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