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UNTERSUCHUNGEN ZUR FESTSTELLUNG DES FREMDWASSERGEHALTES IN SCHLACHTGEFLUEGEL

Other title
ETUDES POUR LA DETERMINATION DE LA TENEUR EN EAU ETRANGERE DANS LES CARCASSES DE POULET (fr)
Author
SCHOLTYSSEK S; EHINDER F; AUGSTEIN E
UNIV. HOHENHEIM STUTTGART LEHRSTUHL KLEINTIERZUCHT, STUTTGART 7000, DEU
Source
FLEISCH WIRTSCH; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 1; PP. 83-91; ABS. ENG
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
POULET COMPOSITION CHIMIQUE REGLEMENTATION VOLAILLE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CHICKEN CHEMICAL COMPOSITION REGULATION POULTRY MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910381566

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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