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SCHOENUNGSEFFEKT DURCH ASCORBINSAEURE IM HACKFLEISCH-EINFACHER SUCHTEST MIT TESTSTAEBCHEN

Other title
AMELIORATION DE L'ASPECT DE LA VIANDE HACHEE PAR L'ACIDE ASCORBIQUE. METHODE SIMPLE DE DETECTION UTILISANT DES BANDELETTES D'ESSAI (fr)
Author
UNGLAUB W
STAATL. TIERAERZTL. UNTERSUCHUNGSAMT AULENDORF, AULENDORF 7960, DEU
Source
FLEISCH WIRTSCH; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 1; PP. 43-45; BIBL. 1 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE HACHEE CONTROLE QUALITE METHODOLOGIE ADDITIF ALIMENTAIRE ANALYSE QUALITATIVE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MINCED MEAT QUALITY CONTROL METHODS FOOD ADDITIVE QUALITATIVE ANALYSIS MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910381568

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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