Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910381590

DER EINFLUSS THERMISCHER BEHANDLUNG VON SPINAT IM TEMPERATURBEREICH ZWISCHEN 100 UND 130OC AUF DEN GEHALT AN WESENTLICHEN INHALTSSTOFFEN. I. BESCHREIBUNG DER VERSUCHSTECHNIK BEI DER BEHANDLUNG MIT WASSER

Other title
INFLUENCE D'UN TRAITEMENT THERMIQUE DES EPINARDS DANS LE DOMAINE DES TEMPERATURES COMPRISES ENTRE 100 ET 130OC SUR LA TENEUR EN CONSTITUANTS ESSENTIELS. I. DESCRIPTION DU PROTOCOLE EXPERIMENTAL DU TRAITEMENT PAR L'EAU (fr)
Author
PAULUS K; HEINTZE K; ZOHM H; FRICKER A
INST. LEBENSMITTELCHEM., KARLSRUHE 7500, DEU
Source
SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; CHE; DA. 1978; VOL. 11; NO 6; PP. 293-295; ABS. ENG; BIBL. 7 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
EPINARD LEGUME TRAITEMENT PHYSIQUE TRAITEMENT THERMIQUE GENIE INDUSTRIEL ALIMENTAIRE MATERIEL PROTOCOLE EXPERIMENTAL TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SPINACH VEGETABLE PHYSICAL DRESSING HEAT TREATMENT FOOD ENGINEERING EQUIPMENT EXPERIMENTAL DESIGN FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910381590

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web