Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910384487

SCHNELLBESTIMMUNG VON NITRIT IN FLEISCHWAREN. II. ROHWURST

Other title
DETERMINATION RAPIDE DES NITRITES DANS LES PRODUITS CARNES. II. SAUCISSON SEC (fr)
Author
EGGINGER R; HONIKEL KO
BUNDESANSTALT FLEISCHFORSCHUNG, KULMBACH, DEU
Source
FLEISCH WIRTSCH; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 2; PP. 229-230; ABS. ENG; BIBL. 2 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
NITRITE DOSAGE METHODOLOGIE SAUCISSON CONTROLE QUALITE PRODUIT CARNE PRODUIT CHARCUTERIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
NITRITES ANALYTICAL DETERMINATION METHODS DRY SAUSAGE QUALITY CONTROL MEAT PRODUCT PORK PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910384487

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web