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LEBENSMITTELRECHTLICHE BEURTEILUNG DES ZUSATZES VON ALGINSAEURE UND ALGINATEN

Other title
EVALUATION, DU POINT DE VUE REGLEMENTATION DES PRODUITS ALIMENTAIRES, DE L'ADDITION D'ACIDE ALGINIQUE ET D'ALGINATES (fr)
Author
SCHMIDT EKH
Source
GORDIAN; DEU; DA. 1979; VOL. 79; NO 2; PP. 28-34
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ADDITIF ALIMENTAIRE REGLEMENTATION ALLEMAGNE(REPUBLIQUE FEDERALE) ADDITIF ALIMENTAIRE PRECISE MODIFICATEUR TEXTURE ALGINATE ALGINIQUE ACIDE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD ADDITIVE REGULATION WEST GERMANY TEXTURAL AGENT ALGINATES FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910384501

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