Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7910390514

ZUSATZSTOFFE BEI DER BROTHERSTELLUNG

Other title
ADDITIFS ALIMENTAIRES EN PANIFICATION (fr)
Author
WASSERMANN L
ULMER SPATZ VATER U. SOHN EISELEN, NEU-ULM 79-10, DEU
Source
GETREIBE MEHL BROT; DEU; DA. 1979; VOL. 33; NO 2; PP. 52-53
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PAIN ADDITIF ALIMENTAIRE REGLEMENTATION UTILISATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
BREAD FOOD ADDITIVE REGULATION USE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910390514

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web