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DER EINFLUSS DER KAELTEANLAGE AUF DIE AUSTROCKNUNG VON FLEISCH BEI GEFRIERLAGERUNG

Other title
INFLUENCE DES SYSTEMES DE REFROIDISSEMENT SUR LA DESSICCATION DE LA VIANDE PENDANT LE STOCKAGE A L'ETAT CONGELE (fr)
Author
SCHROTH HH
INST. LUFT-KAELTETECH., DRESDEN, DDR
Source
LUFT- U. KAELTETECH.; DDR; DA. 1978; VOL. 14; NO 4; PP. 207-209; ABS. ENG/RUS; BIBL. 2 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE CONGELEE CONSERVATION ENTREPOSAGE PRODUIT CARNE MODELE MATHEMATIQUE COMPOSITION CHIMIQUE EAU TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WAREHOUSING MEAT PRODUCT MATHEMATICAL MODELS CHEMICAL COMPOSITION WATER FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910414025

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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