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INFLUENCE DE L'ALCOOLISATION DES MARCS SUR LA DYNAMIQUE D'EXTRACTION DES SUBSTANCES PHENOLIQUES

Author
RUSAKOV VA; GOLOVCHENKO LG; SMUL'SKAYA OP
ODESSKIJ TEKHNOL. INST. PISHCHEVOJ PROMYSHLENNOSTI IM. M.V. LOMONOSOVA, UKR
Source
VINOD. VINOGRADAR.; SUN; DA. 1979; NO 3; PP. 15-17
Document type
Article
Language
Russian
Keyword (fr)
RAISIN MARC BIOCHIMIE COMPOSE PHENOLIQUE PIGMENT ANTHOCYANE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
BIOCHEMISTRY PIGMENTS ANTHOCYANIN FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7910428471

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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