Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7950059316

LEBENSMITTELBESTANDTEILE MIT FUNKTIONELLEN EIGENSCHAFTEN ALS VORAUSSETZUNG DER ENTWICKLUNG NEUER UND GESUNDHEITSFOERDERNDER LEBENSMITTEL. II. 1. PRINZIPIEN UND PROBLEME DES FETT- UND ZUCKERAUSTAUSCHS.

Other title
ELEMENTS NUTRITIFS AYANT DES PROPRIETES FONCTIONNELLES COMME CONDITION DU DEVELOPPEMENT D'ALIMENTS NOUVEAUX POUR AMELIORER LA SANTE. II. 1. PRINCIPES ET PROBLEME DU METABOLISME DES LIPIDES ET DES GLUCIDES. (fr)
Author
GASSMANN B
ZENTRALINST. ERNAEHR. ADW D.D.R., POTSDAM-REHBRUECKE
Source
ERNAEHRUNGSFORSCHUNG; DDR; DA. 1978; VOL. 23; NO 2; PP. 33-37
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ALIMENTATION VALEUR NUTRITIVE HOMME METABOLISME GLUCIDE LIPIDE ARTICLE SYNTHESE
Keyword (en)
FEEDING NUTRITIVE VALUE HUMAN METABOLISM SUGARS LIPIDS REVIEW
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A14 Animal, plant and microbial ecology

Discipline
Animal, vegetal and microbial ecology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7950059316

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web