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ZUM KEIMGEHALT VON GEWUERZEN, UND GEWUERZMISCHUNGEN

Other title
LA TENEUR EN GERMES DES CONDIMENTS ET DES MELANGES DE CONDIMENTS (fr)
Author
SCHARNER E; SCHIEFER G
KARL-MARX UNIV. SEKT. TIERPRODUKTION VETERINAERMED., LEIPZIG 701, DDR
Source
Z. GES. HYG. GRENZGEB.; DDR; DA. 1978; VOL. 24; NO 10; PP. 756-759; ABS. RUS/ENG; BIBL. 28 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ALIMENT CONTROLE MICROORGANISME EPICE BACTERIE MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
FOOD MICROORGANISMS SPICE BACTERIA MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7950107605

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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