Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7960307287

Export

Selection :

ZUR AUFFINDUNG NATUERLIEH VORKOMMENDER VITAMIN D3-ESTER IM LEBERTRAN: CHEMISCHE BESTIMMUNG DES FREIEN, VERESTERTEN UND GESAMT-VITAMIN D3

Other title
ESTERS NATURELS DE LA VITAMINE D3 DANS L'HUILE DE FOIE DE MORUE: DETERMINATION CHIMIQUE DE LA VITAMINE D3 LIBRE, ESTERIFIEE ET TOTALE (fr)
Author
MUELLER MULOT W; ROHRER G; SCHWARZ BAUER K
HOFFMANN-LA ROCHE AG, GRENZACH-WYHLEN 7889, DEU
Source
FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DEU; DA. 1979; VOL. 81; NO 1; PP. 38-40; ABS. ENG
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
CORPS GRAS ANIMAL HUILE POISSON ANALYSE CHIMIQUE VITAMINE CONGELATION CHROMATOGRAPHIE COUCHE MINCE HUILE FOIE MORUE VITAMINE D3 POISSON HUILE CONTROLE QUALITE DOSAGE VITAMINE D INDUSTRIE CHIMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
ANIMAL FAT FISH OIL CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL COMPOSITION VITAMIN FREEZING THIN LAYER CHROMATOGRAPHY QUALITY CONTROL ANALYTICAL DETERMINATION VITAMIN D CHEMICAL INDUSTRY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
INDUSTRIA QUIMICA TECNOLOGIA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D07 Chemical engineering

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries Chemical engineering
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7960307287

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web