Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010053630

ROHPROTEINGEHALT UND LOESLICHE EIWEISSFRAKTIONEN IN HAFERPFLAUZEN BEI STICKSTOFFERNAEHRUNG MIT ABFALLDUENGER

Other title
TENEUR EN PROTEINES BRUTES ET FRACTIONS PROTEIQUES SOLUBLES DU PLANT D'AVOINE AU COURS D'UNE FERTILISATION AZOTEE A L'AIDE DE BOUES D'EPURATION (fr)
Author
SCHNETZER HL; CHETELAT A; NGUYEN DH
EIDG. FORSCHUNGSANSTALT AGRIKULTURCHEM. UMWELTHYGIENE, LIEBEFIELD-BERN 3097, CHE
Source
MITT. GEB. LEBENSMITTELUNTERS. HYG.; CHE; DA. 1979; VOL. 70; NO 2; PP. 191-202; ABS. FRE; BIBL. 8 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
AVOINE COMPOSITION CHIMIQUE AZOTE PROTEINE FERTILISATION AZOTEE CEREALE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
OAT CHEMICAL COMPOSITION NITROGEN PROTEINS NITROGEN FERTILIZATION CEREAL FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010053630

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web