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BEITRAEGE ZUR KENNTUIS DES PHENOLHAUSHALTES VON WEINEN BEI UNTERSCHIEDLICHER ERTRAGSLEITUNG

Other title
CONTRIBUTION A LA CONNAISSANCE DU METABOLISME PHENOLIQUE DES VINS DANS DIFFERENTES CONDITIONS DE RENDEMENT (fr)
Author
ROTHBAECHER H; SCHMITT A
BAYER. LANDESANSTALT WEINBAU GARTENBAU WUERZBURG-VEITSHOECHHEIM,VEITSHOECHHEIM 87002,DEU
Source
WEIN-WISSENSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 34; NO 3; PP. 183-191; BIBL. 15 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN COMPOSITION CHIMIQUE COMPOSE PHENOLIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WINE CHEMICAL COMPOSITION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010117244

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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