Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010173985

DER EINFLUSS VON NATRIUMSACCHARIN UND NATRIUMCYCLAMAT AUF WASSERLOESLICHE VITAMINE UND ESSENTIELLE AMINOSAEUREN

Other title
INFLUENCE DE LA SACCHARINE DE SODIUM ET DU CYCLAMATE DE SODIUM SUR LES VITAMINES HYDROSOLUBLES ET LES AMINOACIDES ESSENTIELS (fr)
Author
KROYER G; WASHUETTL J
TECH. UNIV. WIENINST. LEBENSMITTELCHEM. TECHNOL., WIEN, AUT
Source
Z. ERNAEHR.-WISSENSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 18; NO 2; PP. 139-144; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ADDITIF ALIMENTAIRE ADDITIF ALIMENTAIRE PRECISE EDULCORANT EXHAUSTEUR FLAVEUR SACCHARINE CYCLAMATE SODIUM DERIVE VALEUR NUTRITIVE PRODUIT ALIMENTAIRE COMPOSITION CHIMIQUE AMINOACIDE VITAMINE ETUDE SUR MODELE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD ADDITIVE SWEETENING AGENT FLAVOR ENHANCER SACCHARIN CYCLAMATE NUTRITIVE VALUE FOODSTUFF CHEMICAL COMPOSITION AMINOACID VITAMIN MODEL STUDY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010173985

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web