Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010183132

UNTERSUCHUNGEN UEBER MASTLEISTUNG, SCHLACKT-KOERPERWERT UND GEWEBEBESCHAFFENHEIT BEIM SCHWEIN. IV: FLEISCHBESCHAFFENHEIT-PHAENOTYPISCHE KORRELATIONEN, BIOCHEMISCHE DATEN UND PH-WERT

Other title
RECHERCHES SUR LES PERFORMANCES D'ENGRAISSEMENT, LA VALEUR DE LA CARCASSE ET LES CARACTERISTIQUES TISSULAIRES CHEZ LE PORC. IV. CARACTERISTIQUES DE LA VIANDE: CORRELATIONS PHENOTYPIQUES, DONNEES BIOCHIMIQUES ET PH (fr)
Author
SCHEPER J; POTTHAST K; PFLEIDERER VE
BUNDESANSTALT FLEISCHFORSCHUNG,KULMBACH 8650,DEU
Source
FLEISCH WIRTSCH; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 7; PP. 998-1003; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PORC VIANDE PRODUIT CARNE ABATTAGE CARCASSE COMPOSITION CHIMIQUE BIOCHIMIE PH TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PIG MEAT MEAT PRODUCT CARCASS CHEMICAL COMPOSITION BIOCHEMISTRY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010183132

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web