Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010183142

DIE ROLLE DES CYSTEINS BEIM UMROETEN

Other title
ROLE DE LA CYSTEINE DANS LA COULEUR ROUGE DE LA VIANDE (fr)
Source
FLEISCH WIRTSCH; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 7; PP. 899; BIBL. 8 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT CARNE COULEUR ADDITIF ALIMENTAIRE CYSTEINE AMINOACIDE PRODUIT CHARCUTERIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT PRODUCT COLOR FOOD ADDITIVE CYSTEINE AMINOACID PORK PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010183142

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web