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UNTERSUCHUNGEN ZUM EINFLUSS DER BETAEUBUNG AUF DIE MUSKELFLEISCHQUALITAET DES SCHWEINES

Other title
RECHERCHES RELATIVES A L'INFLUENCE DE L'ETOURDISSEMENT SUR LA QUALITE DE LA VIANDE DE PORC (fr)
Author
SCHOEBERLEIN L; RENATUS K; VON LENGERKEN G; HENNEBACH H; ALBRECHT V
VEB FLEISCHKOMBINAT LEIPZIG,LEIPZIG,DDR
Source
ARCH. EXPER. VETER.-MED.; DDR; DA. 1979; VOL. 33; NO 3; PP. 337-345; ABS. RUS/ENG; BIBL. 20 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PORC VIANDE PRODUIT CARNE ABATTAGE QUALITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PIG MEAT MEAT PRODUCT QUALITY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010199231

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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