Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010201297

UNTERSUCHUNGEN UEBER MASTLEISTUNG, SCHLACHTKOERPERWERT UND GEWEBEBESCHAFFENHEIT BEIM SCHWEIN. V: FLEISCHBESCHAFFENHEIT - PHAENOTYPISCHE KORRELATIONEN DER PHYSIKALISCHEN UND CHEMISCHEN MERKMALE

Other title
ETUDES SUR LES PERFORMANCES D'ENGRAISSEMENT, LA VALEUR DE LA CARCASSE ET LES PROPRIETES DES TISSUS CHEZ LE PORC. V. QUALITE DE LA VIANDE: CORRELATIONS PHENOTYPIQUES ENTRE CARACTERISTIQUES PHYSIQUES ET CHIMIQUES (fr)
Author
SCHEPER J; PFLEIDERER UE; EHRHARDT S
BUNDESANSTALT FLEISCHFORSCHUNG, INST. FLEISCHERZEUGUNG,KULMBACH 8650,DEU
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 9; PP. 1332-1337; ABS. ENG; BIBL. 3 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PORC QUALITE VIANDE PROPRIETE ORGANOLEPTIQUE COULEUR TEXTURE COMPOSITION CHIMIQUE BIOCHIMIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PIG QUALITY MEAT ORGANOLEPTIC PROPERTIES COLOR TEXTURES CHEMICAL COMPOSITION BIOCHEMISTRY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010201297

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web