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DIE PASTEURISATION VON SCHINKEN-HALBKONSERVEN MIT HILFE DES SELEKTIVEN STUFENVERFAHRENS

Other title
PASTEURISATION DES JAMBONS EN SEMI-CONSERVE PAR UNE METHODE SELECTIVE D'ELEVATION EN TEMPERATURE PAR ETAPES (fr)
Author
EISNER M
EISENLOHRSWEG 6,HAMBURG 2000,DEU
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 10; PP. 1443-1451; (6 P.); BIBL. 15 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
JAMBON TECHNOLOGIE PASTEURISATION TRAITEMENT PHYSIQUE TRAITEMENT THERMIQUE PRODUIT CHARCUTERIE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
HAM TECHNOLOGY PASTEURIZATION PHYSICAL DRESSING HEAT TREATMENT PORK PRODUCT MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010203657

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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