Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010210437

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN ZUM FETTSAURENMUSTER VON BUFFEL- UND ZIEGENMILCH

Other title
ETUDE DE LA FRACTION ACIDES GRAS DU LAIT DE BUFFLONNE ET DE CHEVRE (fr)
Author
GONC S; SCHMIDT R; RENNER E
EGE UNIV., ZIRAAT FAK., TEKNOL. KURSUSU,IZMIR-BORNOVA,TUR
Source
MILCHWISSENSCHAFT; DEU; DA. 1979; VOL. 34; NO 11; PP. 684-866; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAIT BUFFLONNE LAIT CHEVRE COMPOSITION CHIMIQUE ACIDE GRAS MATIERE GRASSE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
BUFFALO MILK GOAT MILK CHEMICAL COMPOSITION FATTY ACIDS FAT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010210437

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web