Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010231271

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN ZUM PROBLEM DES DUNKLEN, LEIMIGEN RINDFLEISCHES ("DARK-CUTTING BEEF"). I: ERSCHEINUNGSFORM UND VORKOMMEN

Other title
RECHERCHES SUR LE PROBLEME DES VIANDES DE BOEUF FONCEES ET GLUANTES. I. MANIFESTATION ET PRESENCE (fr)
Author
AUGUSTINI C; FISCHER K
BUNDESANSTALT FLEISCHFORSCHUNG,KULMBACH 8650,DEU
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 12; PP. 1871-1873; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
BOEUF ALTERATION TEXTURE COULEUR VIANDE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
ALTERATION TEXTURES COLOR MEAT MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010231271

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web