Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010257792

BEITRAG ZUR MECHANISCHEN ENTWAESSERUNG VON KARTOFFELPUELPE

Other title
CONTRIBUTION A L'ELIMINATION DE L'EAU DE LA PULPE DE POMME DE TERRE PAR VOIE MECANIQUE (fr)
Author
KEMPF W
BUNDESFORSCHUNG SANSTALT GETREIDE KARTOFFELVERARBEITUNG,DETMOLD 4930,DEU
Source
STARCH; DEU; DA. 1980; VOL. 32; NO 1; PP. 14-20; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
AMIDONNERIE SOUS PRODUIT DESHYDRATATION TECHNOLOGIE ALIMENT ANIMAUX DOMESTIQUES MATIERE PREMIERE TRAITEMENT PHYSIQUE TRAITEMENT ENZYMATIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
STARCH BY PRODUCT DEHYDRATION TECHNOLOGY RAW MATERIALS PHYSICAL DRESSING ENZYMATIC TREATMENT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010257792

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web