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BEITRAG ZUR UNTERSUCHUNG VON BIOGENEN AMINEN IN ROT- UND WEISSWEINEN

Other title
CONTRIBUTION A L'ETUDE DES AMINES BIOGENES DANS LES VINS ROUGES OU BLANCS (fr)
Author
WOIDICH H; PFANNHAUSER W; BLAICHER G; PECHANEK
FORSCHUNGSINST. ERNAEHRUNGSWIRTSCHAFT,WIEN 1190,AUT
Source
MITT. KLOSTUNEUBURG; AUT; DA. 1980; VOL. 30; NO 1; PP. 27-31; ABS. ENG/FRE; BIBL. 13 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN VIN ROUGE VIN BLANC CONTROLE QUALITE AMINE PTOMAINE DOSAGE CHROMATOGRAPHIE ECHANGE ION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WINE RED WINE WHITE WINE QUALITY CONTROL AMINE ANALYTICAL DETERMINATION ION EXCHANGE CHROMATOGRAPHY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010257820

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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