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UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE ZUSAMMENSETZUNG VON GRUETZWURST IN SCHLESWIG-HOLSTEIN

Other title
RECHERCHES SUR LA COMPOSITION DE SAUCISSES A PATE FINE AU SCHESWIG-HOLSTEIN (fr)
Author
LANGE HJ
NAHRUNGSMITTELUNTERSUCHUNGSAMT,STADT KIEL 2300,DEU
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1980; VOL. 60; NO 2; PP. 201-206; (4 P.); BIBL. 12 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT CHARCUTERIE COMPOSITION CHIMIQUE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PORK PRODUCT CHEMICAL COMPOSITION MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010265349

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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