Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010265352

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE AUSNUETZUNG VON SCHLACHTTIERBLUT BEI DER HERSTELLUNG VON FLEISCHPRODUKTEN

Other title
RECHERCHES SUR L'UTILISATION DU SANG PROVENANT D'ABATTOIRS DANS LA FABRICATION DE PRODUITS CARNES (fr)
Author
WISMER PEDERSEN J; NONNEMANN K
KLOENIGLICHE VET.,KOPENHAGEN,DNK
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1980; VOL. 60; NO 2; PP. 231-235; (4 P.); BIBL. 2 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ABATTOIR MATERIEL PRODUIT CARNE ADDITIF ALIMENTAIRE SANG TECHNOLOGIE UTILISATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SLAUGHTERHOUSE EQUIPMENT MEAT PRODUCT FOOD ADDITIVE BLOOD TECHNOLOGY USE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010265352

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web