Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010277315

DIE NACHWEISMOEGLICHKEIT VON WIE BRUEHWURSTBRAET FEIN ZERKLEINERTEM FLEISCH IN MODELLVERSUCHEN

Other title
POSSIBILITE D'ANALYSE QUALITATIVE DE LA VIANDE FINEMENT HACHEE COMME LES SAUCISSES A CUIRE DANS DES ESSAIS MODELES (fr)
Author
HILDEBRANDT G; JOCKEL J
LANDESANSTALT VETERINAERMED. LEBENSMITTELHYG. BERLIN,BERLIN 1000,DEU
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1980; VOL. 60; NO 3; PP. 392-403; (8 P.); BIBL. 6 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE HACHEE CONTROLE QUALITE HISTOLOGIE PROTEINE IDENTIFICATION SPECIFIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MINCED MEAT QUALITY CONTROL HISTOLOGY PROTEINS SPECIFIC IDENTIFICATION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010277315

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web