Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010316709

ABBAU VON ZUGESETZTEN DIPHOSPHAT IN BRUTSMUSKELFLEISCH VON SCHALCHTPUBEN UNTERSCHIEDLICHEN FLEISCHQUALITAET

Other title
DEGRADATION DU DIPHOSPHATE AJOUTE A DES BLANCS DE DINDE DE DIFFERENTES QUALITES BOUCHERES (fr)
Author
VAN HOOF J; DEZEURE WALLAYS B; PENSAERT R; VAN DUN VERMEIREN G
REICHSUNIV. GENT, TIERAERZTL. FAK., INST. HYG. TECHNOL. NAHRUNGSMITTEL TIERISCHER HERKUNFT,BEL
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1980; VOL. 60; NO 3; PP. 489-492; ABS. ENG; BIBL. 34 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
DINDE BIOCHIMIE ENZYME PH ALTERATION COULEUR VOLAILLE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
TURKEY(BIRD) BIOCHEMISTRY ENZYMES ALTERATION COLOR POULTRY MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010316709

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web