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UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE VARIABILITAET DES FETTSAEURENMUSTERS VON NAHRUNGSFETTEN

Other title
RECHERCHES SUR LA VARIABILITE DU DIAGRAMME DES ACIDES GRAS DANS LES CORPS GRAS ALIMENTAIRES (fr)
Author
RENNER E; SCHMIDT R
JUSTUS-LIEBIG UNIV., MILCHWIRTSCHAFTL. ABT.,GIESSEN 6300,DEU
Source
ERNAEHR.-UMSCHAU; DEU; DA. 1980; VOL. 27; NO 1; PP. 16-22; ABS. ENG; BIBL. 18 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
BEURRE MARGARINE CORPS GRAS COMPOSITION CHIMIQUE ACIDE GRAS VALEUR NUTRITIVE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
BUTTER MARGARINE FAT BODY CHEMICAL COMPOSITION FATTY ACIDS NUTRITIVE VALUE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010318931

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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