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DER EINFLUSS DES GESCHLECHTS AUF DIE AUSBEUTE VON LADENTEILSTUECKEN UNDDIE SCHLACHTKOERPERZUSAMMENSETZUNG VON SCHAFEN

Other title
INFLUENCE DU SEXE SUR LE RENDEMENT A LA DECOUPE ET LA COMPOSITION DE CARCASSES DE MOUTONS (fr)
Author
ALVI AS
UNIV. NEW ENGLAND, FAK. LANDWIRTSCHAFTLICHE WISS., ABT. TIERISCHE PRODUKTION,ARMIDALE,AUS
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1980; VOL. 60; NO 4; PP. 756-762; ABS. ENG; BIBL. 1 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
MOUTON VIANDE PRODUIT CARNE QUALITE CARCASSE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT MEAT PRODUCT QUALITY CARCASS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010328202

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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